Korting periodes

Periodes van korting

Er zijn veel verschillende momenten in het jaar waar je korting kunt krijgen. Sommige van deze dagen zijn gewoon bedoelt voor de gezelligheid en leuk shoppen met de familie. Deze dagen vallen meestal voor feestdagen of andere dagen waarbij cadeaus worden gegeven en zullen de mogelijkheid bieden om de nieuwste producten goedkoop te krijgen. Er zijn een paar gevallen waar een dag waarop je korting kunt krijgen helemaal mis gaat. Op deze dagen probeert iedereen zo snel mogelijk bij de beste acties te komen.

Rustig korting krijgen

Een van de tijden waar je goed korting kunt krijgen is tijdens de kerst. In de kerst kun je gezellig winkelen met de familie en zo lekker koopjes pakken. Ook in de zomer heb je vaak van deze koopweken. Omdat ze vaak in en na de zomer met nieuwe producten komen hebben ze vaak een opruiming om te zorgen dat de oude producten uit het assortiment zijn. Ook online heb je tijdens de zomer en winter de beste deals. Neem dus zeker een kijkje tijdens deze seizoenen voor de beste korting.

Knallende korting

Ben je op zoek naar hoge korting net voor de feestdagen? Dan heb je vast wel eens van het Amerikaanse “Black Friday” gehoord. Op deze dag worden producten voor bodemprijzen verkocht. Een van de kenmerken van Black Friday is het chaotische gevecht tussen klanten om producten te krijgen. Mensen die elkaar slaan, laten vallen of gewoon van elkaar jatten. Gekker dan Black Friday kan bijna niet. Ook in Nederland proberen steeds meer winkels mee te doen aan deze rage. Een online variant van Black Friday is IBOOD: The Hunt. Hierin wordt voor 48 uur aan een stuk producten aangeboden voor de laagste prijzen. De producten zijn van alles en er zijn ook dozen met daarin allemaal elektronica TWV ongeveer €800,-. De doos is vaak meteen uitverkocht dus heb je maar een kleine kans om deze te krijgen. Veel mensen gaat online het gevecht aan om de beste spullen te krijgen en het komt wel eens voor dat mensen elkaars internet er uit proberen te halen.

Terug naar overzicht