Vormen van actie

Gratis verzending

Veel sites bieden de mogelijkheid om gratis verzending van de producten te krijgen. Vaak krijg je de verzending gratis zodra je boven een bepaald bedrag zit, maar steeds vaker zie je dat bij acties de verzending er gewoon gratis bij zit. Dit is handig als je maar een bepaalde hoeveel geld hebt om uit te geven en je er geen onverwachte kosten bovenop wil. Kijk wel altijd goed of je gratis verzending hebt, want het zou jammer zijn als je geen gratis verzending krijgt omdat je er net 1 euro onder zit.

1+1 gratis

Deze manier van actie wordt het vaakst toegepast op producten uit de supermarkt, maar je ziet het ook steeds vaker terug bij het kopen van andere producten. Bij het kopen van dingen zoals meubilair of kleine producten om je huis mee te decoreren kun je vaak een setje creëren dankzij de 1+1 gratis actie. Zo heb je voor een goedkopere prijs bijvoorbeeld een tweede stoel of lamp voor in de kinderkamer. Een goede deal om mee te pakken dus.

Gratis extra product

Iets wat je steeds vaker in winkels met dure artikels terug ziet komen is de gratis product deal. Met deze deal krijg je bij aankoop van een product een extra kleiner product helemaal gratis. Dit kan bij aankoop van een bank bijvoorbeeld een tafeltje zijn of bij aankoop van een lamp een pakketje met lampjes en wat andere elektronica. Vaak wordt er ook aan gedacht wat voor product je komt zodat je er wel iets relevants bij krijgt.

Terug naar overzicht